L'estiu, #XinoXanoStyle

Campanya de beques

A Fundesplai volem garantir el dret de tots els infants i joves a gaudir d’un lleure educatiu de qualitat durant l’època de l’estiu participant en casals, campaments i colònies.

Volem un estiu per a tothom!

Fundesplai es compromet amb les famílies amb situacions de vulnerabilitat que s’inscriguin en alguna de les activitats que s’organitzen, oferint beques perquè les seves filles i els seus fills puguin participar en aquestes propostes educatives de lleure durant l'estiu.

Qui es pot beneficiar d'una beca? Quins són els criteris que ha de complir una família per accedir a una beca?

Les beques estan destinades a famílies amb situacions socioeconòmiques vulnerables i que ho puguin acreditar (progenitors perceptors de prestacions d’atur, subsidis, informe serveis socials, beneficiaris de beca menjador, entre altres situacions).

Aquest estiu mantenim els criteris excepcionals per l’efecte del COVID i també es destinaran beques a famílies on un o ambdós progenitors estiguin en ERTO i als autònoms amb disminució d’ingressos (cal documentar els casos).

L'atorgament mitjà d'una beca és aproximadament de 50% però pot arribar a cobrir fins al 80% del preu de l'activitat.

Cal fer la inscripció prèviament en algunes de les activitats que organitza Fundesplai o les seves entitats per reservar la plaça, i després es podrà fer la sol·licitud de beca.

Aquestes beques es poden destinar també a infants i joves que no han pogut accedir als circuits normalitzats de beques i/o ajudes per a les activitats o que, en cas d'haver-ne rebut, no són suficients per garantir la seva participació.

Com demanar una beca?

Demanar una beca és tan senzill com seguir aquests 3 passos

  1. Escull una de les nostres activitats: més de 500 casals, colònies i campaments per triar!
  2. Inscriu-te directament per internet o bé directament a l'entitat adherida a Fundesplai organitzadora de l’activitat.
    Si sol·licites una beca, no et caldrà pagar res fins que sàpigues si t'atorguem la beca o no
  3. Amb la teva inscripció feta, rebràs informació del gestor de l’activitat que  posteriorment completarà la informació que resta per a la validació de la beca sol.licitada.

Si tens dubtes o dificultats per completar tot el procés, posa't en contacte amb nosaltres

Vols col·laborar? Vols fer un donatiu per a les beques?

L'any passat es van atorgar 4.604 beques, donant resposta a 1.120 famílies, 1.501 infants i joves provinents de 154 municipis.
Aquest any volem continuar ajudant les famílies. Ens hi ajudes?
 

Fes un donatiu! Més informació sobre la campanya de beques

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les activitats d'estiu! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Els nostres equips estan treballant intensament per preparar el millor estiu per a tothom. Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Si la teva consulta porta sobre una activitat en particular, indica'ns quina és!